KAING plus, inženiring in montaža, d.o.o., Tržaška cesta 211, 1000 Ljubljana

Fasade

Fasade

Zunanji zidovi so pomemben del zgradb tako z vidika bivalnega ugodja kot z vidika rabe energije. Fasada mora obenem “dihati” in “tesniti”. Zgradbo mora uspešno varovati pred zunanjimi vplivi, vlago iz notranjosti pa mora stalno odvajati iz hiše. Temperaturna nihanja stalno obremenjujejo strukturo fasade. Za kakovost življenja v hiši so klimatske razmere odločilnega pomena. Fasada ima najpomembnejšo vlogo pri uravnavanju stalne temperature v prostoru- tako ogrevanju pozimi , kot pri hlajenju poleti.

Toplotne izgube skozi zunanje stene predstavljajo do 40% vseh toplotnih izgub stavbe, zato je kakovostna toplotna zaščita ovoja stavbe z upoštevanjem sodobnih tehnoloških rešitev ter pravilno reševanje toplotnih mostov nujna za sodobno energijsko učinkovitost stavbe.

Pomembna je tudi pravilna izvedba zaključnega sloja, ki nudi zaščito pred vremenskimi vplivi. Med pestro paleto barvnih odtenkov boste zagotovo našli takšne, ki najbolj pristajajo stavbi, prostorom in ostalim predmetom v vašem domu.

Nudimo vam:
  • Svetovanje pri izbiri fasadnega Sistema
  • Pripravo dokumentacije za pridobitev nepovratnih sredstev EKO sklada
  • Izdelavo barvne študije
  • Kvalitetno izvedbo